September 13, 2006

Appi, kanep on maha niidetud!

Kui Jaime meid bussijaamast peale v6ttis raakis ta, et tal on nyyd yks s6ber tydruk, kellega ta pyyab midagi aretada jne jne. ja siis ytles Jaime, et see tydruk meeldib talle ja nad seksivad, aga nad ei kai, veel! See k6ik k6las tema vigases inglise keeles eriti kinkylt nii et ma pidin sellest raakima.
Jaime oli ka oma yyratud kanepitaimed maha saaginud, mis tahendas muidugi seda, et tema tuba oli peaaegu otsast otsani kotikestega kraami tais. Jaime ise jattis igasuguse suitsetamise maha. Puhas poiss. See eest tema sekstydruks6berkellegamidagiaretada suitses nagu korsten. kaisime suure seltskonnaga yhes teises kylas flamenco concertot kuulamas. Ma ei pyyagi seda nyyd oma armetute s6nadega edasi anda, aga see oli megavagev. hiljem kuulasime, kuidas kolm andekat homomuusikut (jalle!) paris originaalselt U2 loomingu 6htut tegid. Koju j6udsime hispaanlaste jaoks ilmselgelt liiga vara (kell 4 labi), aga meie jaoks lootusetult hilja, jargmisel paeval magasime keskpaevani ja siis ajasime end ka piitsaga yles, et linnale kiire ring peale teha. Selle 6htu l6petasime Sevilla majade katuseid ja paikeseloojangut vaadates. Romantika!!!
Jaime juures meeldib mulle k6ige enam tema toas musitseerimine. Teeme tavaliselt nii, et Jaime mangib kitarri ja mina pyyan teda trummidega toetada ( v6i vastupidi- tema toetab ikka kitarriga mind). Ja kui meil midagi vahest kodus teha ei ole, mangib Jaime lihtsalt kitarri ja laulab. Tana vedelesime esimest korda paikese kaes basseini aares. Ja kuna see bassein oli ikkagi nii t6mbav siis sukeldusime l6puks ka sinna vette. Kylm oli, aga nyyd saan 6elda inimestele, et olen 10.martsil ujumas kainud. Jajah, oluline on ju see, mida arvavad teised ;)

No comments: